9.1.09

SoLait100 – Melkschuimer op zonne-energie

Klop je melk batterij-vrij!

spaart: energie en frustratie
kost: €25-€30

Oh, die frustratie met die kloppertjes op batterijen, die zijn altijd op als je er geen zin in hebt. Dan is dit een uitkomst.
De SoLait100 klopt na 15 uur laadtijd, 100 porties schuim voor je cappuccino, en het duurt maar 13 sec per keer, hij klopt namelijk met 10.000 toeren per minuut. Ook op een bewolkte dag werkt hij prima, zeggen ze. Ik zoek nog uit hoe lang hij dan nog meegaat. Maar het is een Duits apparaatje, en daar schijnt toch ook niet altijd de zon. Hij is trouwens besproken in een Duits consumentenblad en kreeg daar een goede recentie.
Het zijn meestal niet de mooiste dingen, die schuimkloppertjes, maar de producent gaat er prat op dat deze een mooi design heeft. Bovendien kun je kiezen uit wit, blauw, wit-transparant, blauw-transparant en rood-transparant. Past dus in elke keuken.

gebruik: je krijgt er een ophangbeugel of standaard bij om hem bij het raam te hangen. Hij is makkelijk schoon te maken, omdat hij een waterdichte behuizing heeft. Bovendien zit er een soort spatschermpje op, zodat de melk niet opspat.
(bron: solarc, fraxin)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten