5.1.10

Stand by Killer - de tv gaat vanzelf uit

Met afstandsbediening aan- en uitzetten van de tv voor de luie kijker

kost: tussen € 13 - 19 
spaart: € 15 (per jaar)

Met regelmaat komen ontploffende tv’s in het nieuws. Ze stonden in stand by. Nog even dat knopje uitzetten, doe jij het? Als je het jezelf eenmaal hebt aangeleerd, moet je echt even wennen aan de Stand By Killer. Die doet het voor je. Dat is luxe. Dit apparaatje is sowieso een geslaagd cadeau voor 80% van je (luie) vrienden (dat gok ik hoor!).

Hoe werkt het ?
De Stand By Killer is een stopcontact dat je aanzet met het infraroodsignaal van je afstandsbediening. Vanaf dat moment geeft hij stroom door naar de tv (of een ander apparaat dat je er op aansluit). De tv moet je dan nog wel aanzetten. In totaal druk je dus twee keer op je afstandsbediening. Zet je de tv uit met je afstandsbediening, dan zal de Killer zichzelf na 1 minuut uitschakelen. Hij geeft dan geen stroom meer door en ‘doodt’ daarmee de standby stand. 

Niet alleen een besparing op je energierekening, maar ook een beveiliging tegen ontploffende televisies. Een luxegadget voor luie tv kijkers.

Ruim verkrijgbaar op internet. Zit vaak in bespaaringspakketten van bijv Energieleveranciers. Kijk eens bij de groene energiewinkel of op eco-logisch.nl voor de goedkopere opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten