29.12.08

Safeways Power Pedal - Fietspedaal met ledlicht

Lichtgevende trappers!

spaart: energie
kost: tussen €10,- €15,-
dubbelfunctie!

Een extraatje om je fiets te pimpen! batterij-vrij ;-)
Deze pedalen van Safeways hebben kleine ledlampjes op de voor-, achter-en zijkant, waardoor je goed zichtbaar bent. Door je eigen trapbeweging gaan de lichtjes aan (dynamo in de trapper). Het geeft niet zo heel veel licht, het zijn meer een soort flitsen... als je sneller fietst, flitst het minder. Het is geen officiële verlichting, maar het is zeker opvallend. Je moet wel fietsen dan natuurlijk, anders zijn ze niet te zien.

Pedalite is een trapper met rood en wit licht, die ook nog eens 5 minuten blijft branden nadat je bent gestopt met trappen. Ze gaan ook langer mee dan die van Safeways. Ze zijn alleen wat duurder.

Uit de verpakking:
Ik kon niet wachten om ze op mijn fiets te zetten. Het werkt goed en is goed zichtbaar. De trapper die omlaag gaat, dek je af met je voet. Er is dus maar 1 trapper zichtbaar terwijl je fietst. Op de website van Safeways staat een filmpje. Het schijnt op 90% van de fietsen te passen, de asdikte is 9/16". Hij is trouwens van plastic. (ze bestaan in wit, maar waar zijn die te koop?!) Dit is echt een hele simpele manier om je fiets te pimpen en het ziet er flashy uit!
Je kunt ze krijgen bij eco-logisch,mammoet en Halfords maar er zullen toch ook wel wat fietsenwinkels zijn die ze hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten